این کارگاه آموزشی، با هدف به اشتراکگذاری تجارب و دانش روز در بهرهگیری از دادههای شتابنگاری و لرزه نگاری سدها و معرفی سامانه هشدار زلزله برای سدهای کشور برگزار شد. در این رویداد اساتید، محققین برجسته، شرکتهای آب منطقهای، مهندسان مشاور، کارشناسان ابزار دقیق سدها، دانشجویان و سایر علاقمندان این حوزه حضور داشتند.
در آغاز این کارگاه که با حضور دکتر علی نورزاد، "رییس هیات اجرایی کمیته سدهای بزرگ ایران" برگزار شد، دکتر میرمحسن موسوی خوانساری، "دبیر کمیته ملی سدهای بزرگ ایران" ضمن سخنرانی، به معرفی مختصری از فعالیتهای کمیته پرداختند.
در ادامه، دکتر محمد داودی " رئیس اداره پروژهای عمرانی و امور فنی پژوهشگاه زلزله شناسی" به اهمیت این کارگاه و ضرورت برگزاری آن اشاره کردند. سپس، دکتر محمد تاتار " استاد و هیات علمی پژوهشگاه زلزله شناسی" به ارائه سخنرانی در خصوص "مطالعه لرزهخیزی القایی مخازن سدهای گتوند علیا و مسجد سلیمان" پرداختند.
سخنران بعدی، دکتر حمید زعفرانی " معاون فناوری پژوهشگاه زلزله شناسی" به بررسی " کاربرد شبکه شتابنگاری سدها در تدقیق مطالعات خطر لرزهای" پرداختند. سپس، دکتر حمید محمد نژاد " استاد دانشگاه شهید بهشتی و دبیر کمیته تخصصی آنالیز و ایمنی سدها "درباره "کاربرد هوش مصنوعی در پیشبینی رفتار سدها" مطالبی را ارائه دادند.
دکتر محمد داودی نیز "کاربرد شبکه شتابنگاری در تحلیل رفتار لرزهای بدنه سد" را شرح دادند، و سپس دکتر انوشیروان انصاری " استاد و هیات علمی پژوهشگاه زلزله شناسی " به ارائه سخنرانی درباره "سامانه هشدار زلزله در سدهای کشور" پرداختند.
در پایان، دکتر محمد صافی "استاد دانشگاه شهید بهشتی و رییس کمیته تخصصی سازههای آبی تاریخی" در رابطه با "انتخاب تحریک لرزهای و فعالسازی برنامه اقدامات اضطراری در سدها" مطالبی را مطرح نمودند.
این کارگاه با بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مطرح شده ادامه یافت و در پایان، با تقدیر از اساتید ارائهدهنده، به کار خود پایان داد.(عکس ها از: آقای محمد رشتیانی)
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله می باشد.