گرامیداشت روز دانشجو در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله

مراسم بزرگداشت روز دانشجو، یکشنبه 18 آذرماه 1403 در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شد. این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود پرافتخار ملی و با حضور جمعی از دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی پژوهشگاه آغاز شد.
در ابتدا دکتر بازیار، رییس پژوهشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، با اشاره به پیچیدگی‌های دنیای کنونی و رشد فزاینده علم و دانش، دانشجویان را به فراگیری عمیق علوم، در کنار تقویت مهارت‌های جانبی همچون ارتباط مؤثر با افراد مختلف جامعه و کار گروهی تشویق کردند. ایشان به نقش مهم دانشجویان امروز در فردای میهن عزیزمان و لزوم تلاش برای بهتر بودن از نسل گذشته، برای داشتن آینده ای درخشان تر تاکید کردند.
در ادامه، دو نماینده از دانشجویان ارشد و دکترای پژوهشگاه به تریبون آمدند و به بیان نقدها و پیشنهادات دانشجویان برای بهبود هرچه بیشتر شرایط تحقیق و پژوهش در این مجموعه پرداختند. این نظرات به صورت مکتوب در اختیار ریاست پژوهشگاه قرار گرفت و مقرر گردید جلسه‌ای برای پیگیری پیشنهادات برگزار شود. سپس اجرای موسیقی دستگاهی سنتی و آواز دلنشین بیات ترک توسط گروهی از دانشجویان، طنین‌گر اصالت هنر ایرانی شد و بر زیبایی و شکوه مراسم افزود.
سخنرانی دکتر انصاری  از اساتید پژوهشگاه، بخش دیگری از برنامه بود. ایشان با اشاره به شرایط خاص ایران و جهان، دانشجویان را تشویق کردند که به دنبال دلیلی محکم برای ادامه دادن و تلاش برای پیشرفت کشور باشند، دلایلی که می تواند اعتقادی و وطن پرستانه باشد. ایشان تاکید کردند که دنیا در بستر تغییرات مهم است و لازم است دانشجویان عرصه های موفقیت، فرصتها و موضعهای نیاز کشور را پیدا کنند و در این مسیر تلاش کنند.
اجرای موسیقی مقامی جنوب شرق خراسان با دوتار توسط دانشجویان، از دیگر بخشهای این مراسم بود که با استقبال حاضرین مواجه شد.
دکتر زارع از اساتید پژوهشگاه از دیگر سخنرانان این مراسم بودند. ایشان با اشاره به اینکه فارغ‌التحصیلان قبلی این پژوهشگاه متخصصین برجسته ای هستند که در داخل و خارج از کشور در زمینه زلزله شناسی; مدیریت بحران، و مهندسی زلزله در مراکز مهمی مشغول به کار هستند، تاکید کردند که حال نوبت دانشجویان جدید است تا راه دانشجویان پیشین را با تحقیقات علمی نوین ادامه دهند و باعث شکوفایی و پیشرفت روزافزون کشور شوند.
در انتها مسابقه ای برگزار شد تا شرکت کنندگان اطلاعات عمومی و تاریخی خود را در این رقابت محک بزنند. این مراسم با اهدای هدایایی به رسم یادبود روز دانشجو به دانشجویان خاتمه یافت.

مطالب مرتبط