پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

برای دستيابی به توسعه فراگير و پايدار کشور لرزه‌خيزی چون ايران لازم است برنامه‌ای جامع برای پيشگيری از بروز بحران و وارد آمدن تلفات جانی و اقتصادی با مشارکت همه ارگانهای ذی‌ربط و دانشمندان و متخصصان، تدوين و به نحو کنترل شده‌ای به اجرا درآيد. يکی از عوامل بسيار مؤثر در تحقق اهداف مربوط به اين توسعه، گسترش دانش و يافته‌های جديد علمی از طريق مباحثه‌ و تبادل نظر انديشمندان با دست‌اندرکاران برنامه‌ريزی و مديريت در کشور است. اينک با ياری خداوند متعال، پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با همکاری وزارتخانه‌ها، دانشگاهها، مراکز پژوهشی و سازمانها و انجمنهای علمی، پنجمين کنفرانس بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله را با ملحوظ نمودن تجربيات ارزشمند برگرفته از کنفرانس‌های پيشين برگزار می‌نمايد. در اين همايش، جديدترين پيشرفتها و تجربيات بدست آمده از تحقيقات و بررسی‌های علمی در زمينه‌های زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت که اميد است نتايج آن زمينه‌ساز ايجاد نگرش‌های نو و اقدامات بايسته در راستای ارتقاء کيفی ساخت‌و‌ساز و راهگشای حل مشکلات موجود و دربردارنده گام‌های مؤثر در راه ايجاد محيطی امن برای هموطنان عزيز باشد.

متعاقب فراخوان مقالات، از 965 چکيده مقاله دريافتی از 45 کشور جهان، 550 مقاله کامل پذيرفته و در مجموعه مقالات کنفرانس درج گرديد. از اين مجموع، 248 مقاله به زبان انگليسی و 302 مقاله به زبان فارسی می‌باشد. از كل تعداد مقالات پذيرفته شده، تعداد 293 مقاله براي ارائه شفاهي و 257 مقاله براي بخش پوستر ملحوظ گرديده است.

در پايان، از سخنرانان برجسته، ارائه‌کنندگان مقالات کليدی و مقالات برتر، اعضای هيأت علمی پژوهشگاه، مشاورين پژوهشی، حمايت‌کنندگان و کادر اجرايی که با صبر، دقت و پشتکار در انجام امور محوله صميمانه همکاری نمودند، نهايت سپاس و قدردانی خود را اعلام می‌داريم.

see5
see5
see5
see5
see5
see5
see5
see5
see5
see5